Wednesday, July 8, 2015

עוגת זילוף קיטי - פרווה




העוגה עשויה מ 2 עוגות כך שאת העוגה הזו יש לאפות פעמיים.

מצרכים לעוגה:

3/4 כוס קקאו
2 כוסות קמח תופח
1.5 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה:

לערבב את הקקאו, קמח, סוכר וביצים ולאחר מכן להוסיף את המים.
לערבב עד שהכל נמס (התערובת יוצאת מימית, לא להוסיף קמח)
לשים בתבנית משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות לכ-50 דק'.

לזילוף:

(שוקולד מריר לציור הדמות)
3 מיכלים של שמנת מתוקה להקצפה של ריץ'
3 כפות אבקת סוכר
שקית פודינג וניל

אחרי שהעוגות מוכנות לקרר אותן לחלוטין. לשים קרם באמצא, לחבר אותן ולהתחיל במלאכת הזילוף.

טיפים לזילוף ניתן למצוא כאן:

*בכדי לצפות עם סוכריות בדפנות צריך לצפות את העוגה בצדדים, להכניס לקרור ולאחר מכן לגלגל את העוגה על מגש עם סוכריות. לי לא היה זמן לקרר אז הנחתי את העוגה על נייר אפיה ועם כף שמתי בזהירות בדפנות. (גם הרצפה של הבית קיבלה טעימות מהסוכריות) :)

מזל טוב!



No comments:

Post a Comment