Sunday, July 5, 2015

פשטידת ברוקולי

חברה שלי הביאה לי את המתכון של הפשטידה הזו בכדי לתת לילדה שלי קצת דברים מזינים :) הפשטידה טעימה מאוד, בריאה ופשוטה להכנה.
אני מכינה אותה לכל אירוע ואנשים משתגעים עליה. ניתן להגיש אותה חמה או קרה, כך או כן היא טעימה!

מצרכים:
חצי חבילה של ברוקולי קפוא (להפשיר לפני כן)
30 גרם חמאה מומסת
גביע קוטג'
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
גביע שמנת חמוצה (גדול)
4 בייצים טרופות
3 כפות קמח תופח
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן (לשימון התבנית)
כ-3 כפות סולת

אופן הכנה:
- לחמם תנור לחום בינוני
- לחתוך ברוקולי ולשים בקערה
לערבב יחד את החמאה המומסת, קוטג', גבינה צהובה, שמנת חמוצה, בייצים, קמח, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. 
- לשמן תבנית ולשים מעל סולת כך שכל התבנית תהיה מצופה בסולת.
-אופים לפרק זמן של כ - 50 דק' עד שלמעלה מזהיב.

בתאבון :)



No comments:

Post a Comment