חברה שלי הביאה לי את המתכון של הפשטידה הזו בכדי לתת לילדה שלי קצת דברים מזינים :) הפשטידה טעימה מאוד, בריאה ופשוטה להכנה.
אני מכינה אותה לכל אירוע ואנשים משתגעים עליה. ניתן להגיש אותה חמה או קרה, כך או כן היא טעימה!
אני מכינה אותה לכל אירוע ואנשים משתגעים עליה. ניתן להגיש אותה חמה או קרה, כך או כן היא טעימה!
מצרכים:
חצי חבילה של ברוקולי קפוא (להפשיר לפני כן)
30 גרם חמאה מומסת
גביע קוטג'
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
גביע שמנת חמוצה (גדול)
4 בייצים טרופות
3 כפות קמח תופח
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן (לשימון התבנית)
כ-3 כפות סולת
אופן הכנה:
- לחמם תנור לחום בינוני
- לחתוך ברוקולי ולשים בקערה
לערבב יחד את החמאה המומסת, קוטג', גבינה צהובה, שמנת חמוצה, בייצים, קמח, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
- לשמן תבנית ולשים מעל סולת כך שכל התבנית תהיה מצופה בסולת.
-אופים לפרק זמן של כ - 50 דק' עד שלמעלה מזהיב.
No comments:
Post a Comment