Tuesday, October 7, 2014

שניצל הפוך

אין כמו השניצל של אמא שלי. באמת.
עכשיו שאני אמא אני גם מכינה שניצלים כאלו :)
הם הרבה יותר טעימים ורכים.
ניתן לשמור אותם במקפיא לזמן רב וכשמוציאים ומחממים הם עדיין רכים ולא הופכים להיות דיקט כמו שאר השניצלים שאני מכירה.

אחרי שחותכים ומנקים את השניצל, יש לטבול אותו בפירורי לחם ורק לאחר מכן לטבול בביצה עם קורט מלח ולטגן.
#  לקילו שניצלים צריך בערך 6 בייצים. (הפירורי לחם סופגים את הביצה ולכן יש להשתמש בכמות כזו של בייצים).
# אם הילד לא אוהב חביתה ולא אוכל בייצים, זו צורה נהדרת לגרום לו לאכול בייצים.

בתאבון!

No comments:

Post a Comment