טורטיה דה פטטס, חביתת תפוחי אדמה ועוד הרבה שמות יש לדבר המושלם הזה!
מצרכים (לטורטיה בינונית):
4 תפוחי אדמה
3 ביצים
מלח
אופן הכנה:
לחתוך תפוחי אדמה לקוביות קטנות ולטגן עד שהתפוחי אדמה נהיים רכים (לא עד שזה נשרף כמו צ'יפס).
לערבב 3 ביצים, להוסיף מלח לפי הטעם ואז להכניס את התפוחי אדמה פנימה.
לטגן על אש בינונית ולהפוך.
ושיהיה בתאבון, OLE!
טיפים:
# בכדי להפוך את החביתה מבלי שתתפרק יש להניח צלחת מעל המחבת, להפוך את המחבת ואז להחזיר את החביתה בעדינות שוב למחבת.
# ניתן להכין בבוקר ולשמור במקרר יום שלם. אפשר לחמם בתנור, מיקרוגל או לאכול קר שזה גם טעים מאוד
# ניתן לטגן בצל ולהוסיף לחביתה - זה מוסיף עוד טעם
No comments:
Post a Comment