Thursday, April 3, 2014

תבשיל עוף ותפוחי אדמה

אחד התבשילים היחידים שאני אוהבת (וגם הבת שלי) אז אני משתדלת להכין לפחות פעם בשבוע.

מצרכים:
6 שוקיים בלי עור
6 שיני שום
6 תפוחי אדמה
רבע כוס שמן
כפית מלח
כפית אבקת מרק
כף פפריקה מתוקה אדומה
רבע כפית כמון
מים

אופן ההכנה:
שמים בסיר שמן, תבלינים,שום, עוף ומים רותחים שיגיעו לפחות עד חצי מגובה העוף בסיר.
לבשל על איש בינונית.
לאחר כחצי שעה להוציא את השיני שום ולהכניס קוביות תפוחי אדמה לסיר ולבשל עוד 40 דק' עד שהתפוחי אדמה רכים ומוכנים לאכילה.
בתאבון!




No comments:

Post a Comment