אני כמובן הסכמתי מיד, הרי אין דבר שאני אוהבת יותר משוקולד. טוב נו..אולי שוקולד לבן.
הסדנא התחילה ב 19:00 בערב.
זוהי הפעם ראשונה שהייתי בחנות הדגל שלו (אגב, איזה צירוף מילים מוזר זה "חנות דגל") ובחנות היו כ -30 כסאות מסודרים שפונים אל משטח עבודה. כמו כן, היו הרבה שוקולדים בתצוגה וריח חזק מאוד של שוקולד, כזה שגורם לך לשתות כוס מים בנשימה אחת. (חשוב לציין שאם אני אומרת שהיה ריח חזק של שוקולד כנראה שהוא באמת היה חזק מכיוון שאני תתרנית )
לאחר שהגיעו כל האנשים רוי הציג את עצמו ואמר שבסנדא הזו נלמד לעשות פרלינים ובין לבין נטעם מהדברים שהוא מכין.
לא אפרט פה את הוראת ההכנה של הפרלינים אך אצרף מצגת תמונות מתהליך ההכנה.
רוי לא הכין את הפרלינים לבדו. בכל שלב הוא הזמין מתנדב שיבוא ויהיה שותף בהכנת הפרלינים. בזמן שהמתנדב עמל כה קשה בהכנת הפרלינים, אנחנו זכינו לטעימות קטנות ממוצרי החנות.
אלו הן רק "טעימות" מהטעימות שניתנו לנו בסדנא.
כל מתנדב שעזר לרוי בהכנת הפרלינים זכה לבחור לעצמו פרס קטן בסוף העבודה.
במשך הסדנא רוי הסביר לנו את ההבדלים בין סוגי השוקולד הקיימים וכיצד הוא הגיע להיות "רוי שוקולד".
כאשר נגמרה הסדנא כל משתתף קיבל שקית קטנה ובה הוא הכניס 3 פרלינים מהתוצר הסופי.
מאוד נהנתי מהסדנא ואפילו למדתי כמה דברים חדשים שלא ידעתי על שוקולד. יחד עם זאת, כשהלכתי לסדנא הייתי בטוחה שזוהי סדנא פעילה שבה כל אחד משתתף ומלכלך את ידיו אך זה לא היה כך.
לסיכום, אם אתם רוצים להעביר ערב נחמד, ללמוד קצת על שוקולד ולטעום דברים חדשים, הסדנא מומלצת. אם חפצה נפשכם בעבודת כפיים, זהו לא המקום עבורכם.
לא אפרט פה את הוראת ההכנה של הפרלינים אך אצרף מצגת תמונות מתהליך ההכנה.
שוקולד לבן, שוקולד חלב, שוקולד מריר חזק יותר וזוקולד מריר עדין יותר |
מיני קאפקייקס |
ליקר שוקולד |
שוקולד עם פסיפלורה |
עוגיות מקרון |
כל מתנדב שעזר לרוי בהכנת הפרלינים זכה לבחור לעצמו פרס קטן בסוף העבודה.
במשך הסדנא רוי הסביר לנו את ההבדלים בין סוגי השוקולד הקיימים וכיצד הוא הגיע להיות "רוי שוקולד".
כאשר נגמרה הסדנא כל משתתף קיבל שקית קטנה ובה הוא הכניס 3 פרלינים מהתוצר הסופי.
מאוד נהנתי מהסדנא ואפילו למדתי כמה דברים חדשים שלא ידעתי על שוקולד. יחד עם זאת, כשהלכתי לסדנא הייתי בטוחה שזוהי סדנא פעילה שבה כל אחד משתתף ומלכלך את ידיו אך זה לא היה כך.
לסיכום, אם אתם רוצים להעביר ערב נחמד, ללמוד קצת על שוקולד ולטעום דברים חדשים, הסדנא מומלצת. אם חפצה נפשכם בעבודת כפיים, זהו לא המקום עבורכם.
No comments:
Post a Comment