היום התעוררתי ליום גשום וחשבתי לעצמי שזה היום הכי טוב להכין עוגת שוקולד וכך עשיתי.
לקחתי את בעלי והתחלנו להשתעשע.
אלו הם המצרכים שיש להכין:
עוגה:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
כוס אבקת שוקו
שמנת חמוצה
1 כוס קמח תופח
קרם למילוי:
כוס חלב
חבילת פודינג וניל
חבילת שמנת מתוקה להקצפה
ציפוי:
חבילת שוקולד מריר
כף חמאה
3 כפות חלב
אופן ההכנה:
לשים בקערה את הקמח, סוכר, אבקת שוקו, ביצים, שמן ושמנת חמוצה ולערבב הכל יחד עד שנוצרת בלילה אחידה.
להכניס ל 40 דק' לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
לאחר הוצאת העוגה יש לתת לה להתקרר כחצי שעה ואז לחצות אותה לשני חצאים (כפי שמופיע בסרטון).
בקערה אחרת יש לשים את האבקת פודינג, חלב ושמנת מתוקה ולערבל במיקסר 3 דק' במהירות גבוהה. לאחר מכן יש למרוח את הקרם על העוגה ולסגור אותה.
בסיר קטן יש לשים שוקולד מריר, חמאה וחלב ולערבב על אש בינונית עד שהשוקולד נמס. יש לתת לו 2 דק' להתקרר לפני שיוצקים אותו על העוגה.
להשאיר את העוגה כ 20- דק' בחוץ ולאחר מכן לקרר ולהכניס למקרר.
זו פעם ראשונה שהכנתי את העוגה הזו והיא יצאה ממש מוצלחת. אני חושבת שאני לא אחכה ליום הגשום הבא עד שאאפה אותה שוב :)
No comments:
Post a Comment