Thursday, January 9, 2014

עוגת שוקולד פרווה מעולה!

את העוגה הזו טעמתי לראשונה ביום הולדת שנה של הבת של חברה שלי ומיד ידעתי שזו העוגה הבאה שאני אכין!
מאז היא הפכה לעוגת הבית שלנו :)

מצרכים ואופן הכנה :

3/4 כוס קקאו
2 כוסות קמח תופח
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
3/4 כוס שמן

לערבב טוב טוב את כל החומרים יחד ואז להוסיף 2 כוסות מים חמימים ולערב טוב. 
חשוב מאוד!! לא להוסיף קמח, הבלילה אמורה להיות קצת מימית.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות לפרק זמן של כ 35-40 דקות. (הקיסם צריך לצאת עם מעט פירורים)
ממ...הריח כבר מגיע עד לכאן! בתאבון!


No comments:

Post a Comment