דייסת סולת עם קינמון - מתכון של ריבה פורת
מצרכים למנה אחת:
2 כפות שטוחות של סולת חיטה
2 כוסות חלב
כפית סוכר
אבקת קינמון + סוכר
דייסה מסולת חיטה |
אופן ההכנה:
תחילה יש להביא חלב לרתיחה ולאחר מכן להוסיף את כף הסולת לאט לאט בכדי שהסולת לא תהפוך ל"גוש" ואז מוסיפים את חצי כפית הסוכר.
לאחר מכן יש להביא לרתיחה נוספת ולהשאיר על אש קטנה כ- 10 דק' תוך כדי ערבוב בכדי שהדייסה לא תדבק לסיר.
כשהדייסה מספיק סמיכה למזוג לצלחת ולפזר מעל מעט קינמון וסוכר.
כיף וטעים לאכול בעיקר בחורף!
בתאבון :)
בתאבון :)
No comments:
Post a Comment