כשלמדתי לתואר שלי גרתי בקיבוץ כנרת והזמן שהיה לי היה מוגבל ולכן כשרציתי להכין עוגה, הייתי מכינה את העוגה הזו.
הרבה אנשים מכינים אותה מכיוון שהיא ממש פשוטה וזמן ההכנה שלה הוא גג 10 דקות.
המצרכים שיש להכין הם אלו שיש בתמונה.
אופן ההכנה:
להקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב במשך כשלוש דקות במהירות גבוהה.
לטבול עוגיות פתיבר בקערה שבה הכנו מראש שוקו (כוס חלב וכפית שוקו) ולהניח שכבה אחת בתבנית. לאחר מכן למרוח שכבת פודינד ואז שוב שכבת פתיבר.
אני הכנתי עם 3 שכבות פתיבר אבל ניתן להכין עם יותר או פחות. כמו כן ניתן להחליף את הפיתבר בעוגיות אחרות.
מעל העוגה ניתן לצקת שוקולד חם אך אני החלטתי לשים שוקולד מגורד.
וזה התוצר הסופי, בתאבון!
No comments:
Post a Comment