Wednesday, November 25, 2015

עוגת תפוזים מושלמת




הרבה זמן חיפשתי עוגת תפוזים שלא אצטרך להתעסק עם ההפרדה של הביצים ולא מצאתי עוגה טובה.
שאלתי חברה והיא אמרה שאמה הכינה בדיוק עוגת תפוזים מעולה אז החלטתי לנסות וזה מה שיצא, אז תודה ליאת על המתכון :)

מצרכים:
4 ביצים
1 ורבע כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
גרידה מתפוז (אני לא שמתי)
2 וחצי כוסות קמח תופח
סוכר וניל

אופן הכנה:
להקציף ביצים במהירות גבוהה עד שנוצרות בועות ואז להוסיף בהדרגתיות את הסוכר והסוכר וניל.
להנמיך את המקסר למהירות נמוכה ולהוסיף את השמן והמיץ.
בסוף להוסיף את הקמח.
לגזור נייר אפיה, לשמן אותו ולהדביק לתבנית.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 40 דק'.
לפזר מעל אבקת סוכר ובתאבון :)

אין כמו עוגת תפוזים בחורף..





No comments:

Post a Comment