Sunday, November 15, 2015

מאפינס תפוזים

לאור הביקוש, מאפינס תפוזים :)

 3 ביצים
כוס ורבע סוכר (+סוכר לפזר מעל לפני הכניסה לתנור)
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים

להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים במהירות גבוהה, כשמתחילות להיווצר בועות להוסיף את הסוכר ולהקציף לקצף יציב.
להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלמונים, מיץ תפוזים, חצי מהמקח, שמן ואת שארית הקמח.
למזוג את התערובת לקוקוטים ולפזר מעל סוכר.
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ- 20 דקות.

בתאבון :)



No comments:

Post a Comment